25 februari 2011

Smått och stort att fira..



Visst har man alltid något att fira! Här hemma firar vi att bänkskivan till köksbygget äntligen kom hem levererad och är så snygg! Att jag förhoppningsvis satt min fot i skolan för sista gången- i allafall på länge. Att mina fina körsbärskvistar jag fått av min mamma äntligen slagit ut, de ger mig verkligen hopp om våren. Sist men inte minst- att det är fredag!

Nu väntar tända ljus, räkor med goda tillbehör, gott vin och till dotterns förtjusning- hennes nya uppfinning som kallas dubbelsoffa. Då sätter vi ihop våra soffor och slänger i husets alla kuddar sen ligger vi och äter godis framför Let's Dance.
Ha en skön helg, Kram Ida

20 februari 2011

Jag får energi..









Få saker ger mig sådan energi som att gå ner till stranden på helgen. Promenera, titta och andas - det är så härligt! Nästan varje gång man kommer ner ser den annorlunda ut, just nu är den förvandlad till en stor glaciärliknande isskorpa. Ser väldigt häftigt ut!

Håll tummarna för mig, den här veckan skall jag ha praktisk och skriftlig examen för att få kontaktlins legitimation. Det kommer dock ta två månader innan man får besked om man klarat det eller inte..

På köksfronten går det framåt, alla vitvaror är nu på plats och vi hoppas att bänkskivan kommer denna veckan. Jag har nu diskat i en balja inne i badrummet i snart två månader så jag läääängtar efter en kran och vask!
Ha en bra vecka, Kram Ida

11 februari 2011

Fredagsfika..


Nu är jag tillbaka i livet. Framtiden har klarnat lite, det är fredag och våren kanske är på väg(?) Vi har ledig dag idag jag och dottern och har bjudit hit vänner på tjejfika och hembakade kärleksmums.
Köksrenoveringen var tuffare än väntat och är långt ifrån färdig men nya ugnen är på plats och jag var tvungen att prova den. Kul med massor av nya finesser för en som gillar att baka och laga mat!
Hoppas ni alla får en skön helg! Kram Ida